Cum sa rezervati

 

Vizualizarea si rezervarea ofertelor din sistem e foarte usoara. Aici va vom arata cum sa va achizitionati vacanta de vis.


1. Gaseste cea mai buna oferta – completeaza campurile din caseta de cautare, specifica toate detaliile care te intereseaza. Pe ecran vor fi afisate o lista cu ofertele ce corespund criteriilor tale de cautare. Verifica detaliile ofertei selectate, conditiile de participare si asigurarea(unde e cazul).

2. Efectueaza rezervarea initiala – e foarte usor. Dupa stabilirea intervalului vacantei, orasul de plecare, tipul de camera, tipul de masa si alti parametric relevant, sistemul va verifica disponibilitatea ofertei apoi se poate efectua o rezervare initiala.

3. Asteptati sa fiti contactati de unul din consultantii nostri – dupa efectuarea rezervarii, consultatii nostri va vor contacta pentru confirmarea rezervarii.

4. Semneaza contractul – in acest pas, hotaraste-te cum vrei sa intri in posesia contractului(trimis prin posta electronic/fizica sau in persoana la sediul agentiei noastre). Dupa semnarea lui, trimite-l electronic/fizic la sediul agentiei noastre.

5. Efectueaza plata – suma specificata in contract, in contul dedicat.

6. Vei primi o confirmare – acest document trebuie sa fie prezentat companiei aeriene/touroperatorului.

7. Cu doua zile inainte de plecare te vom contacta pentru a reconfirma orarul de zbor/datele de cazare si iti vom ura un concediu placut.

8. Tot ce va ramane de facut este sa va faceti bagajele si sa petreceti moment de neuitat.


Bucurati-va de vacanta! Daca aveti intrebari, va rugam contactati-ne la numarul de telefon listat in sectiunea de Contact.

Atentie:
Semnarea documentelor este angajamentul Dumneavoastra de a rezerva si plati un produs turistic. Dupa confirmarea rezervarii(documente semnate si alocarea unui numar de rezervare de catre touroperator) angajamentul e definitiv si final iar orice solicitare de modificare a termenilor contractuali va duce la costuri(specificate in “Termeni si conditii”).

Utilizam cookie-uri atat pentru a va facilita folosirea serviciilor noastre cat si in scopuri statistice. In cazul in care nu blocati aceste fisiere, sunteti de acord sa le utilizati si sa le stocati in memoria specifica. Aveti posibilitatea de a le administra independent, modificand setarile browser-ului utilizat. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati politicile generale de utilizare cookies.

Accept