Despre noi

 

    Am inceput calatoria in anul 2012 cu o echipa tanara si dornica de a impartasi pasiunea pentru calatorii clientilor nostri . Fie ca este vorba de un city-break , un circuit in Europa ,o vacanta in Romania sau intr-o tara exotica si chiar un safari vom depune tot efortul pentru a va furniza vacanta mult visata !
   

    Suntem foarte atenti la detalii , va vom pune multe intrebari, vom cauta temeinic , vom analiza diferitele variante si oferta primita va fi de fiecare data personalizata , impreuna cu toata disponibilitatea noastra pentru orice intrebare sau consiliere .
   

   Pentru a facilita si mai mult descoperirea sejurului dorit am venit in intampinarea turistilor nostri cu o noua varianta de website cu noi facilitati :
    - Cautare sejur sau charter si pre-rezervarea acestora online
    - Cautare si rezervare online a biletelor de avion
    - Cautare , rezervare si plata online a cazarilor individuale in sectiunea Hoteluri

Dar nu ne limitam doar aici , ceea ce gasiti online este doar o mica parte a ofertelor disponibile !

Asa ca va asteptam ONLINE , la Telefon sau la sediul agentiei pentru a da :

START VACANTELOR DUMNEAVOASTRA


Echipa Start Tour

 

Utilizam cookie-uri atat pentru a va facilita folosirea serviciilor noastre cat si in scopuri statistice. In cazul in care nu blocati aceste fisiere, sunteti de acord sa le utilizati si sa le stocati in memoria specifica. Aveti posibilitatea de a le administra independent, modificand setarile browser-ului utilizat. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati politicile generale de utilizare cookies.

Accept